elke zondag is er voor kinderen: Kinderkerk!

 
 
 
Op een bruisendeafwisselendeinteractievebijbelsecreatieveaansprekende wijze wordt de kinderen geleerd een persoonlijke relatie aan te gaan met hun hemelse Vader. Jezus houdt van kinderen en die liefde mogen ze ervaren, niet alleen op zondag, maar ook op school, als ze plezier hebben, maar ook als ze het moeilijk hebben.
 
De Kinderkerk bij House of Blessing is niet een verhaaltje-werkje-zondagschool. Ze krijgen een ouderbrief mee om ook door de week met het weekthema bezig te zijn. Daarbij stimuleren we, op een speelse wijze, de kinderen een bijbeltekst uit het hoofd te leren. Ook passen we geleerde lessen toe. Zo sparen we voor kinderen in Peru via het project Pan de vida. We leren te geven, te vergeven, vriendschappen te sluiten, leven als een geliefd kind van God, etc. Een mooie basis voor hun verdere leven.


De Kinderkerk is opgedeeld in:
 
little blessings  (0 t/m 3 jaar)
rainbow kids    (groep 1,2,3)
pearl kids   (groep 4,5,6)
blessed kids 
(groep 7,8)

 
De medewerkers van de Kinderkerk zijn liefdevolle mensen, die een groot hart hebben voor kinderen. De kinderen hebben hun eigen, mooie ruimtes in `Het beloofde pand`.
 
Alle kinderen zijn welkom, ook al kom je voor het eerst! Je wordt goed opgevangen!
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Benjamin, Hannejoke of de andere medewerkers van de Kinderkerk. Bij vragen kunt u ook mailen: kinderkerk@houseofblessing.nl