cursussen

 


instroming mogelijk bij jaar 2 

Bijbelschool `Vaderhart van God`

in House of Blessing!

 

Ook in het seizoen 2017-2018 worden cursussen aangeboden. Deze zijn toegankelijk voor gemeenteleden, tenzij anders vermeld.
 
 
 

Alpha-cursus
Dit is een cursus waarin kennis wordt gemaakt met het christelijk geloof. Hele basale vragen omtrent geloof en Bijbel worden uitgelegd op een laagdrempelige wijze. Ook wordt samen een maaltijd genuttigd. Deze cursus isvoor iedereen toegankelijk en wordt gegeven door een aantal enthousiaste gemeenteleden. Er is nog geen nieuwe startdatum gepland voor 2018. Graag opgeven via de mail.

FundamentencursusDeze cursus behandelt veel aspecten van het leven als christen en dan met name hoe dat in evangelische gemeenten als de House of Blessing beleefd wordt. Ook controversiële onderwerpen als rentmeesterschap, dopen, leer van de wederkomst worden behandeld. Voor iedereen toegankelijk, maar aansluitend zijn de huiskringen voor leden. We gaan verder waar we in mei een zomerpauze hebben ingelast. De cursus wordt gegeven door Yvonne Manz, Johan Brouwer en Ruedy Saredi. We zijn in januari 2018 de cursus weer gestart.

Cursus Cleansing Stream
Deze cursus is een discipelschapscursus en tevens een cursus over vrijheid. Het bestaat uit onderwijsavonden en gespreksavonden. We zijn gestart.