HoB YOUTH




Wie zijn we?

Hob YOUTH is een fijne, dynamische groep jongeren vanaf de middelbare schoolleeftijd. Elke twee weken komen ze samen op de vrijdagavond. Er is veel gelegenheid tot het bouwen van vriendschappen wat in deze levensfase erg belangrijk is. Vanuit een veilige, gezellige thuishonk, de `YOUTHZONE`, komen er contacten en leren ze elkaars talenten waarderen en krijgen ze onderwijs op een eigentijdse, multimediale wijze. 

We verbazen ons steeds weer over het feit dat achter stoere of juist schuchtere jonge mensen de mooiste persoonlijkheden ontpoppen. Iedereen mag zichzelf zijn in deze groep. Niet alleen vanuit House of Blessing, maar ook steeds meer jongeren buiten onze gemeente vinden hier hun plek.



Wat doen we zoal?

We hebben inspirerende thema-avonden, boeiende gesprekken, we bidden voor elkaar. Daarnaast doen we ook andere gave dingen als: muziek luisteren, films kijken, sporten, met elkaar schaatsen, naar evenementen gaan, samen eten, etc. Enkele malen per jaar organiseren we een jongerenevent, een avond voor jongeren uit het hele Westerkwartier met krachtige sprekers en muziek, omdat we het niet voor onszelf willen houden.


Dus: kom gerust vrijblijvend een keertje kijken. Je mag ook eerst mailen via het contactformulier.

WE ZIEN JE!!!!


Groetjes,

HoB YOUTH-team








We hebben o.a. thema`s behandeld vanuit: